facebook_pixel
Warhammer: Vermintide 2 har blivit enklare

Warhammer: Vermintide 2 har blivit enklare

För en månad sedan släpptes svenska Fatsharks efterlängtade uppföljare Warhammer: Vermintide 2. Vi på PC Gamer diggar det ganska hårt (Jocke Kilman delade ut betyget 83 procent i vår recension) och vi har strömmat det via vår Youtube-kanal ett antal gånger. Överlag har vi haft det mäkta trevligt, men visst har det också svurits en och annan gång över plötsliga ökningar av svårighetsgraden och enormt tuffa fiender.

Vi har uppenbarligen inte vara ensamma över att visa frustration, för i version 1.0.5 av Warhammer: Vermintide 2 har Fatshark buffat alla spelbara hjältar på mer eller mindre påtagliga sätt, samtidigt som de nerfat de mäktigaste fienderna. Kistbelöningarna på svårighetsgraden veteran har också ökats från 200 till 300 hero power. Du kan läsa om alla balansförändringar i detalj i Fatsharks nya blogginlägg på Steam.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar