facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 15, 2018)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 15, 2018)

Vår podcast SPELRUM är tillbaka med ett helt nytt avsnitt! Vi snackar katter och hundar, och bestämmer en gång för alla vilket djur som egentligen är bäst. I alla fall när det kommer till spel. Lyssna nu på Itunes, StitcherAcastSoundcloudPoddtoppenTune In, och YouTube!

Vill ni diskutera avsnittet kan ni göra det på vår Discord! Vi har dussintals kanaler där vi stöter och blöter alla möjliga ämnen och alla PCG-läsare är hjärtligt välkomna!

På YouTube dyker vi dessutom upp en gång i veckan med vår torsdagsstream, och oftast ännu mer än så! Följ oss även hemskt gärna på FacebookTwitter och Instagram!

PODCAST

Hundar vs. Katter i nya avsnittet av Spelrum!

av PCG-Redaktionen

“I det fjärde avsnittet av vår podcast Spelrum är vi inte rädda för att stryka någon mothårs. Den här gången ställer vi hundar mot katter i en slutgiltig fight om vilken av människans trogna följeslagare som egentligen är bäst.”

* * *

RECENSIONER

Masters of Anima

av Joakim Kilman

“Det finns en del goda idéer här, men det saknas fingertoppskänsla i genomförandet. Emellanåt tenderar striderna att bli mer frustrerande än underhållande, särskilt som vissa fiendetyper upprepas onödigt ofta.”

* * *

ARTIKLAR

En äkta e-sportmus

av PCG-Redaktionen

“En fantastisk dubbelsensormus som ger oss full kontroll även när vi lyfter den från underlaget.”

* * *

Snabb TLC-disk till bra pris

av PCG-Redaktionen

“En snabb SSD med hög hållbarhet och V-NAND-teknik till ett intressant pris.”

* * *

VIDEOR

PC Gejmrar: Shroud of the Avatar – Flöjtkonsert för finsmakare

av PCG-Redaktionen

* * *

Retro: Xcom

av PCG-Redaktionen

* * *

I afton spel med Friday the 13th: The Game. Slakt utlovas!

av PCG-Redaktionen

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar