facebook_pixel
Telltales Games värmer upp med nostalgi inför sista The Walking Dead-säsongen

Telltales Games värmer upp med nostalgi inför sista The Walking Dead-säsongen

Förra sommaren bekräftade Telltale Games en tredje och sista komplett säsong av deras The Walking Dead, det berättelsedrivna äventyret som signalerade en nystart för studion och hjälpte dem växa till den gigant de är idag. Påföljande säsonger – eller påföljande verk, rentav – har enligt de allra flesta inte levt upp till Clementines debut, och Telltale Games har rent allmänt befunnit sig i något av en nedåtgående spiral de senaste åren.

Således är det upp till bevis nu. The Walking Dead: The Final Season kommer dra igång någon gång senare i år, och redan nu har man tagit till det vassaste tänkbara vapnet i marknadsföringen: ren och skär nostalgi. På bilden här ovan replikerar en vuxen Clementine exakt samma posering som Lee (Clementines beskyddare) hade i pr-material för den allra första The Walking Dead-säsongen, när Clementine fortfarande var en liten flicka.

Är det här ett tecken på att Clementine kommer gå samma öde till mötes om Lee? Den som lever får se. Här är Telltale Games tweet med den nya bilden från The Walking Dead: The Final Season.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar