facebook_pixel
Så här ser Siegfried ut i Soul Calibur VI

Så här ser Siegfried ut i Soul Calibur VI

I december avslöjades Soul Calibur VI med pompa och ståt, den senaste delen i Bandai Namcos vapenbaserade fightingserie. I premiärtrailern fick vi se de klassiska fanfavoriterna Mitsurugi och Sophitia göra upp med varandra, samtidigt som de demonstrerade det nya kontringssystemet Reversal Edge. I slutet av januari fick vi sedan en ny trailer som visade upp Nightmare, Xianghua och Kilik, tillsammans med nykomlingen Grøh.

Dessa avslöjanden har sedan följts av visningar av veteranerna Ivy och Zasalamel, och det hett ryktade avtäckandet av gästkämpen Geralt, huvdrollen i CD Projket Reds rollspelstrilogi The Witcher. Men nu har vi återvänt till bekant mark: säg hej och välkommen hem till Siegfried, riddaren som är beväpnad med det massiva svärdet Zweihänder, och en av fyra karaktärer som hängt med ända sedan seriens första spel Soul Edge.

Här är den nya trailern för Siegfried i Soul Calibur VI.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar