facebook_pixel
Rykte: Call of Duty: Black Ops 4 slopar kampanjen till förmån för battle royale-läge

Rykte: Call of Duty: Black Ops 4 slopar kampanjen till förmån för battle royale-läge

Undertecknad är en av de där konstiga människorna som gärna spelar igenom en Call of Duty-kampanj här och där, men inte bryr sig nämnvärt om seriens multiplayerdel. Jag är ganska ensam om detta (siffror har skvallrat om att försvinnande få av de spelare som köper Call of Duty varje år överhuvudtaget bryr sig om enspelarkampanjen) och nu verkar det som att 2018 äntligen blir året då Actvision satsar fullt ut på onlinespel.

Enligt rykten via både Polygon, Charlie Intel och Kotaku kommer årets Call of Duty-titel Black Ops 4 inte ha en enspelarkampanj, och ett sprillans nytt battle royale-läg kan komma att fylla “content-gapet” istället, så att man fortfarande kan kräva fullpris för spelet. Detta eventuella battle royale-läge utvecklas i så fall av Raven Software, och får sällskap av både traditionell multiplayer och nya zombieepisoder av Treyarch.

Det officiella avtäckandet av Call of Duty: Black Ops 4 kommer äga rum om en månad, den 17 maj, så sanningshalten i dessa uppgifter kommer sannolikt bekräftas då. Stay tuned!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar