facebook_pixel
Onlineskjutaren Day of Infamy är gratis att prova fram tills måndag

Onlineskjutaren Day of Infamy är gratis att prova fram tills måndag

För drygt ett år sedan lämnade Andra världskrigs-skjutaren Day of Infamy early access. Sedan dess har spelet fått utökning i form av förra sommarens stora Dunkirk-uppdatering, och nu vankas det ny gratishelg för New World Interactives titel.

Gratishelgen inleds senare idag via Steam (förmodligen har den dragit igång när du läser det här) och avslutas på måndag, så du har gott om tid på dig att avgöra om du vill inhandla den 20 euro tunga fullversionen eller inte. Gamla spelare uppmuntras också återvända under veckoslutet eftersom New World Interactive delar ut fler erfarenhetspoäng än vanligt, och man kommer också ge bort lite godsaker via studions officiella Twitch-kanal.

Här är en ny trailer för Day of Infamy, gratishelgen till ära.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar