facebook_pixel
Ny trailer bekräftar datum för Yoku’s Island Express

Ny trailer bekräftar datum för Yoku’s Island Express

För lite mer än ett år sedan avslöjades Yoku’s Island Express, det nya “flipperäventyret” av den nya svenska indiestudion Villa Gorilla och brittiska utgivarna Tema 17. Starbreeze-veteranerna Jens Andersson och Mattias Snygg leder ett fyramannateam i Stockholm, och nu är deras spel äntligen på väg att bli klart: Yoku’s Island Express släpps den 29 maj, och nedan ser du en ny video som bjuder på en titt bakom kulisserna.

Yoku’s Island Express har också en produktsida på Steam där vi kan läsa att spelet handlar om Yoku, den pyttelilla brevbäraren tillika dyngbaggen, och man tar sig fram genom den öppna ickelinjära övärlden med hjälp av “en unik mix av flipperspelsmekanik och plattformar”. Yokus uppgift är att försöka rädda ön och dess invånare genom att grunda ett nytt postkontor och återuppväcka en uråldrig gud ur dess dvala.

Här är den nya bakom kulisserna-videon om Yoku’s Island Express.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar