facebook_pixel
Lördagsmys: dokumentär om lanseringen av Kingdom Come: Deliverance

Lördagsmys: dokumentär om lanseringen av Kingdom Come: Deliverance

Personligen var, och är, jag forfarande extremt imponerad av tjeckiska Warhorse Studios rollspel Kingdom Come: Deliverance som släpptes tidigare i år (läs vår recension här). Visst, det är långt ifrån perfekt, men det är just det som gör spelet så fascinerande: Warhorse Studios gick några steg längre med sin medeltidssimulation än vad etablerade AAA-studior någonsin skulle vara villiga att göra, och slutresultatet blev därför något helt unikt.

Nu har Youtube-kanalen Vortex släppt en dokumentär om dagarna precis innan och efter lanseringen av Kingdom Come: Deliverance. Den är hela femtio minuter lång och jag har tyvärr inte hunnit se den i dess helhet, men om du har tid över denna lördag så är den förmodligen väl värd en titt. Och släng iväg en prenumeration på Vortex när du ändå håller på, förhoppningsvis leder det till att fler av deras videor får undertexter i framtiden!

Här är dokumentären om lanseringen av Kingdom Come: Deliverance.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar