facebook_pixel
Här är lanseringstrailern för Frostpunk

Här är lanseringstrailern för Frostpunk

Frostpunk, det nya strategispelet av This War of Mine-skaparna 11 Bit Studios, är ute nu, något vi på PC Gamer uppmärksammat med både en extremt positiv recension av Rikard (86 procent!) och en två och en halv timme lång livestream med Thomas vars arkiverade version du hittar på vår Youtube-kanal.

Dagen till ära har 11 Bit Studios också släppt en lanseringstrailer som du kan kolla in här nedan. På Steam har mottagandet varit lika gott som hos oss med ett “väldigt positivt” medelomdöme spritt över hela 1278 recensioner. Hyllningskörerna är också högljudda borta hos Metacritic, där kritikernas medelbetyg klockar in på 86 av 100 och användarnas vitsord snittar på hela 8.9 av 10. Vi gissar att 11 Bit Studios är rätt nöjda med sig själva just nu!

Här är lanseringstrailern för Frostpunk.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar