facebook_pixel
Här är en ny trailer för Pathfinder: Kingmaker

Här är en ny trailer för Pathfinder: Kingmaker

Förra våren presenterades vi för Pathfinder: Kingmaker, det nya rollspelet av Owlcat Games och den legendariska designern och manusföfattaren Chris Avellone, som ligger bakom klassiker som Planescape: Torment,, Knights of the Old Republic 2 och Fallout: New Vegas. En Kickstarter-kampanj drogs igång och med 14 dagar kvar hade man uppfyllt målet på 500 000 dollar (den slutliga siffran stannade vid 909 057 dollar).

Nu har vi fått en ny trailer för Pathfinder: Kingmaker, och precis som titeln antyder kommer man kunna bygga sitt eget kungarike, vilket får oss att tro att spelet – precis som Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom – kommer varva managementelement med traditionellt rollspelande i fantasyvärlden Golarion (det första spelet som någonsin använder den här världen, förresten). Lanseringen är planerad till någon gång i sommar.

Här är den nya trailern för Pathfinder: Kingmaker.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar