facebook_pixel
Frostpunk har sålt 250,000 exemplar – på 66 timmar

Frostpunk har sålt 250,000 exemplar – på 66 timmar

Frostpunk är ett fenomenalt spel, något ni redan visste om ni läst min recension. Eller, ni vet, spelat det själva. Och tittar man på spelets försäljningssiffror finns det en stor chans att du gjort just det.

11 Bit Studios har nämligen avslöjat att deras steampunkiga hoppslöshets-/stadsbyggarsimulator har sålt en kvarts miljon exemplar på 66 timmar. Det tog alltså mindre än tre dygn har alltså Frostpunk redan blivit en framgång, vilket såklart är värt att fira.

Utvecklarna själva tog tillfället i ära att avslöja att spelets succé garanterar att de kommer uttöka Frostpunk med mer innehåll i form av expansioner. Först via Twitter, och sedan via ett inlägg på Steam där de också ber fansen om tips på vad de vill se i spelet.

– Vi planerar också att addera nya lägen och scenarion till spelet. Vad de kommer att innehålla är för tidigt att annonsera, men ni borde vara på helspänn. Och ja, ett sandlåde-läge är också något vi har i tankarna.

 

Avslutningsvis klargör 11 Bit att de kommer att släppa mer planer snart, samt tackar sina fans för allt stöd. Om du inte är ett av dem så rekommenderar jag starkt att du ger Frostpunk en chans ögonaböj.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar