facebook_pixel
Eve Online får ny gratisexpansion den 29 maj

Eve Online får ny gratisexpansion den 29 maj

Spel och trender kommer och går, men Eve Online består. Sedan 2003 har isländska CCP trollbundit spelare världen över med sin massiva sci-fi-sanlåda, och den oöverträffbara frihet som existerar däri. Sedan november 2016 har spelet dessutom varit gratis att spela (om än med en del begränsningar, som lättades upp förra hösten) och nu, i samband med årets upplaga av Fanfest i Reykjavik, har CCP utannonserat en helt ny expansion.

Into the Abyss släpps den 29 maj, och kommer vara gratis för alla. Expansionens fixstjärna är den nya, ytterst dödliga utomjordiska rasen Triglavaian, och genom att resa längre och längre in i den nya regionen Abyssal Deadspace (som kontrolleras av Triglavian Collective) kommer man stöta på hårdare och hårdare överlevnads-, utforsknings och stridsutmaningar. Abyssal Deadspace kommer vara tillgängligt för alla spelare, nya som gamla.

Du kan läsa mer om Into the Abyss i den här artikeln av våra internationella kollegor.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar