facebook_pixel
En trailer med 11 fakta om Frostpunk

En trailer med 11 fakta om Frostpunk

För lite mer än månad sedan, den 10 mars, fick vi äntligen ett releasedatum för Frostpunk, det nya managementspelet av This War of Mine-skaparna 11 Bit Studios. Frostpunk släpps nästa veckas tisdag, den 24 april, och således är det dags att skruva upp pr-reglaget lite grann inför den sista spurten fram till releasen. Därför: en ny trailer med 11 fakta som 11 Bit Studios anser att du behöver veta om Frostpunk!

I Frostpunk har du kontrollen över mänsklighetens sista stad, New London, på ett förfruset jordklot. I början handlar det om ren överlevnad, om att få mat på bordet och inte frysa ihjäl om nätterna, men tids nog stabiliseras samhället och dina främsta bekymmer blir istället politiska. Vad gör du med invånare som stjäl förnödenheter, och hur viktigt är det för dig att utveckla maskiner som ersätter barnarbetarna i dina fabriker?

Här är den nya trailern för Frostpunk.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar