facebook_pixel
En äkta e-sportmus

En äkta e-sportmus

En fantastisk dubbelsensormus som ger oss full kontroll även när vi lyfter den från underlaget.

Rival 600 är en av de snyggaste möss vi testat på länge. Den kommer med längsgående RGB-belysning som startar från rullhjulet och sedan går snett bakåt. Detta kompletteras med Steelseries logga som även den är upplyst.

Musen har grym komfort med silikonbaserade sidor för perfekt avlastning och enastående grepp. Sidorna går även att plocka bort för att komma åt totalt åtta fyragrams vikter, fyra på vardera sida, vilket gör att man kan nå precis den känsla och balans man söker.

På insidan finne en 32-bitars ARM-processor med extremt låg latens och möjlighet att spara inställningar, och med mekaniska switchar meds hög precision blir varje klick exakt, klick efter klick. Lägg till att musen även har samma precision för att mäta avståndet från musmattan vid lyft och att vi får tillgång till sju programmerbara knappar så får vi en svårslagen totalupplevelse!

Läs också: De bästa flygspakarna

95 %

MUS

Steelseries Rival 600 Mouse

Ca 900:-

steelseries.com

MÅTT (D x H x B): 13,1 x 2,7-4,3 x 6,2-6,9 cm / VIKT: 96–128 gram / ANTAL KNAPPAR: 7 st / RGB: 8 separata zoner /KABELLÄNGD: 2 m / DPI: 100–12 000 i steg om 100 / IPS: 350+ / ACCELERATION: 50 G

Om skribenten

Profilbild

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Liknande artiklar