facebook_pixel
Dark Devotion är ett nytt Dark Souls-doftande actionrollspel

Dark Devotion är ett nytt Dark Souls-doftande actionrollspel

För några år sedan var det mäkta populärt att kopiera From Softwares stilbildande Dark Souls-serie. Salt and Sanctuary var förmodligen den allra mest framgångsrika härmapan, och Joakim Kilman håller nog med om det eftersom han delade ut det respektabla betyget 83 procent i vår recension. Spelet lyckades roffa åt sig sitt helt egna hörn av subgenren eftersom det var tvådimensionellt, men nu har en ny utmanare stegat in i sandlådan.

Dark Devotion är ett nytt pixligt och mörkt tvådimensionellt actionrollspel av Hibernian Workshop och The Arcade Crew. Spelet finansierades framgångsrikt via Kickstarter förra hösten, och på dess Steam-sida kan vi läsa att man kommer ha tillgång till mängder av olika vapen och rustningar med gott om egenheter, och till skillnad från Dark Souls kommer man “inte kunna gå tillbaka” eftersom varje dörr man går igenom stängs bakom en.

Här är den nya trailern för Dark Devotion.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar