facebook_pixel
Boss Key Productions nya projekt är ett battle royale-spel

Boss Key Productions nya projekt är ett battle royale-spel

Den senaste veckans mest intressanta följetong har kretsat kring studion Boss Key Productions. Först, i fredags, fick vi reda på att man ämnar trappa ner arbetet med den kommersiellt misslyckade arenaskjutaren Lawbreakers betänkligt (man kommer dock fortsätta underhålla spelet även om man inte släpper nytt innehåll, i alla fall inte tills det sadlat om till free to play) bara för att omedelbart börja teasa nästa projekt via Twitter.

Nu har vi fått reda på att Boss Key Productions nya spel är en battle royale-titel vid namn Radical Heights. Och vet ni vad? Det släpps redan imorgon i early access via Steam, och det kommer dessutom att vara helt gratis att spela. Premiärtrailern här nedan har dock inte direkt tagits emot med öppna armar (nedtummarna är över tre gånger fler än upptummarna på Youtube) och 80-tals-temat är åtminstone i mitt tycke rejält slutkört.

Men å andra sidan: Fortnite: Battle Royale såg inte så hett eller inspirerat ut det heller när det var nytt, och nu är det världens största spel. Här är premiärtrailern för Radical Heights.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar