facebook_pixel
Blandade nya spelsekvenser från Code Vein

Blandade nya spelsekvenser från Code Vein

Jag känner mig rätt ensam om att se fram emot Code Vein bland PCG-medarbeterna, men varje gång jag ser mer av spelet höjs mina förväntningar ytterligare ett försiktigt snäpp. Så även den här gången: nedan ser du en ny trailer för Code Vein bestående av blandade spelsekvenser där spelaren gör upp med allsköns helvetiska kreatur, i ett spel som fortsättningsvis säljer löftet om ett Dark Souls målat i litervis av animefärg.

Vi har fortfarande inget exakt releasedatum för Code Vein (förutom att det kommer släppas någon gång i år) men vi vet att spelet kommer innehålla multiplayerfunktionalitet. Hur den kommer fungera är lite oklart just nu (enligt Bandai Namco måste man uppfylla “vissa krav” innan den låses upp) men man kommer också kunna få understöd av npc:er, som inte automatiskt ersätts av andra spelare om man bjuder in sådana.

Här är den nya trailern för Code Vein.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar