facebook_pixel
World of Tanks har äntligen nått version 1.0

World of Tanks har äntligen nått version 1.0

I slutet av fjolåret, på självaste fucking julafton, skrev Rikard Olsson några rader om kommande version 1.0 av Wargamings free-to-play-jätte World of Tanks, och reminicerade om hur han skrev en På Gångare i tidningen redan 2012 (två år efter att spelet först hade gjorts tillgängligt för allmänheten). Men nu är det äntligen “klart” (eller så klart som den här typen av spel någonsin kan räkna med att bli) och version 1.0 släpps idag.

I trailern nedan får vi exempel på de mest omvälvande förändringarna, och de är främst av audiovisuell natur. Kartorna har remastrats, en ny grafikmotor har tagits i bruk, grafiken har uppdaterats och ljudet ska är fetare än någonsin (vilket trailern demonstrerar rätt bra, faktiskt). För dig som vill ha mer detaljerad information så har Wargaming publicerat en matig artikel, inklusive några rader om den helt nya kartan Glacier.

Här är trailern för version 1.0 av World of Tanks. Panzer vor!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar