facebook_pixel
Ubisoft kommer visa upp The Division 2 på E3

Ubisoft kommer visa upp The Division 2 på E3

Liksom Activision tröttnade på att hemlighålla Call of Duty: Black Ops 4 har nu även Ubisoft valt att lyfta på locket för The Division 2. Via en kort livstream på The Divisions officiella Twitch-kanal passade man på att utannonsera The Divsion 2:s existens (efter en tid av starka antydningar) tillsammans med löften om mycket mer information i samband med årets E3-mässa som äger rum i Los Angeles mellan den 12 och 15 juni.

– Vi är glada över att utannonsera att vi jobbar på Tom Clancy’s The Division 2, och utvecklingen kommer ledas av Massive Entertainment i samarbete med Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shanghai och Ubisoft Bucharest. Vi tar också allt vi lärt oss under de senaste två åren för att applicera det på uppföljaren och försäkra oss om att vi gör det rätt.

Du kan läsa Ubisofts fullständiga utannonsering av The Division 2 här.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar