facebook_pixel
Två nya trailers introducerar oss för huvudrollerna i Ni no Kuni 2

Två nya trailers introducerar oss för huvudrollerna i Ni no Kuni 2

I skrivande stund (eller ja, inte i skrivande stund, jag skriver ju i skrivande stund) håller undertecknad på att recensionsspela Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom för fulla muggar. Ni kommer kunna läsa recensionen nästa måndag eftermiddag på denna eminenta webbsida, men tills dess råder tystnadsplikt, så jag kan tyvärr inte dela med mig av några intryck. Men vi kan kolla in två nya trailers istället!

I de två nya klippen här nedan presenteras vi för det nya äventyrets mest framträdande personligheter (i alla fall av allt pr-material att döma), närmare bestämt den avsatte pojkkungen Evan (därav undertiteln Revenant Kingdom, eftersom man försöker skapa ett nytt kungarike) och hans följeslagare Roland, som under mystiska omständigheter transporteras till Evans värld från vår.

Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom släpps den 23 mars. Här är de två nya karaktärsklippen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar