facebook_pixel
Shadow of the Tomb Raider släpps den 14 september!

Shadow of the Tomb Raider släpps den 14 september!

Tomb Raider och Rise of the Tomb Raider är två briljanta spel. I alla fall enligt undertecknad, så jag är rätt upphetsad just nu. Det senaste dygnets läckor visade sig (givetvis) stämma, och nu har Square Enix premiärvisat den första teasertrailern för Shadow of the Tomb Raider. På den officiella hemsidan kan vi se logotyperna för både Crystal Dynamics (utvecklarna av de två ovan nämnda spelen) och Deus Ex-studion Eidos Montreal, och de sistnämnda är sannolikt huvudansvariga för utvecklingen baserat på tidigare rykten.

En fullständig avtäckning av Shadow of the Tomb Raider kommer inträffa den 27 april, men vi kan redan nu fastställa att spelet utspelar sig i Sydamerika (mayatempel skymtar förbi flera gånger under teaserns 21 sekunder) och om logon är något att gå efter så lär en solförmörkelse spela en central roll i spelets handling. En officiell tweet om teasertrailern säger också att vi kommer “få uppleva det definierande ögonblicket när Lara Croft blir Tomb Raider”, och det låter ju lovande. Och just ja, vi har ett lanseringsdatum också: den 14 september!

Här är premiärteasern för Shadow of the Tomb Raider.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar