facebook_pixel
Sega teasar ny kartracer med Sonic

Sega teasar ny kartracer med Sonic

“Ingen rök utan eld” brukar man ju säga, och en titel som det rykt runt ända sedan början av februari har varit ett potentiellt tredje kartracingspel med Sonic. Emedan spelet inte har bekräftats till hundra procent ännu har Sonics officiella Twitter-konto delat med sig av en kort teaservideo som faktiskt inte kan vara något annat än ett nytt racingspel med Sonic. Eller vad säger du? Det där R:et är rätt talande!

Annorstädes i Sonic-sfären har även Sonic Mania Plus utannonserats (via RPS), en utökad och uppgraderad version av fjolårets hyllade plattformsspel. Det nya innehållet kommer göras tillgängligt som dlc för de som redan äger originalet, och bland nyheterna hittar vi två nya spelbara karaktärer (Mighty the Armadillo och Ray the Flying Squirrel), ett new game plus-läge kallat för encore mode, och stöd för fyra spelare i competion mode.

Slutligen kommer också fem nya animerade kortfilmer under samlingsnamnet Sonic Mania Adventures, av samma gäng som gjorde Sonic Manias imponerande introfilm. Serien kommer vara gratis för alla och det första avsnittet kommer släppas nästa månad. Här är ett litet smakprov av Sonic Mania Adventures.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar