facebook_pixel
Så här ser endgame ut i Frostpunk

Så här ser endgame ut i Frostpunk

2016 presenterades Frostpunk, det nya postapokalyptiska strategispelet av This War of Mine-utvecklarna 11 Bit Studios. Sedan dess har vi fått en filmisk trailer, följt av de första skärmdumparna, en gameplay-trailer (barnarbetare!) och en utvecklingsdagbok som belyste automatons, de mekaniska vidunder man fördelaktigt använder istället för barnarbetare så till vida budgeten tillåter det i den förfrusna, ogästvänliga framtiden.

Nu har 11 Bit Studios släppt en ny utvecklardagbok som belyser Frostpunks endgame, det vill säga vad som väntar dig när du väl lyckats skapa ett stabilt samhälle och inte längre behöver koncentrera dig fullt ut på ren överlevnad. Politik börjar spela en allt större roll och befolkningen måste behandlas rättvist (alternativt skithårt, så att de inte vågar mopsa upp sig!) vilket enligt 11 Bit Studios kommer göra spelet “överraskande aktuellt”.

Här är den nya utvecklardagboken om Frostpunk.

Irreversible | Frostpunk Developer Update (Endgame reveal)

Follow Frostpunk on Steam and add it to your Wishlist: http://store.steampowered.com/app/323190/Frostpunk/ Looking for more details? Read the full Developer Update: http://steamcommunity.com/games/323190/announcements/detail/1651004639631306532 Official website: http://frostpunkgame.com/ Frostpunk’s digital version will be available for $29,99/EUR 29,99 (or your regional equivalent) for PC (Steam, GOG.com, Humble Store and more)!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar