facebook_pixel
Retroskjutaren Amid Evil är ute i early access nu

Retroskjutaren Amid Evil är ute i early access nu

Förra veckan fick vi reda på att Indefatigables och New Blood Interactives nya Heretic-doftande retro-fps Amid Evil skulle släppas i early access via Steam inom kort (och så kollade vi på en trailer som presenterade det ändlösa spelläget Hordes of Evil). Sagt och gjort: Amid Evil är ute i early access nu och kostar blott 15 euro och 30 cent fram tills nästa veckas måndag, den 19 mars, varpå priset höjs till det ordinarie 17 euro.

Det samlade användaromdömet är hittills “väldigt positivt”, och fans av både Dusk och Ion Maiden (två andra färska retroskjutare) verkar vara nöjda. Just nu bjuds vi på blott tre av sju planerade episoder (eller 12 av 28 nivåer) men utvecklarna säger att early access-perioden inte kommer vara “alltför lång”, och att man planerar lägga till en episod i månaden. Prislappen kommer också förbli densamma när Amid Evil väl lämnar early access.

Här är en ny trailer för Amid Evil, early access-lanseringen till ära.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar