facebook_pixel
PUBGs nya karta heter Codename: Savage och du kan testa den nästa vecka

PUBGs nya karta heter Codename: Savage och du kan testa den nästa vecka

Vi har sedan tidigare vetat att Playerunknown’s Battlegrounds snart kommer att få tillökning. PUBG Corp har tidigare teasat att en ny karta, den tredje i ordningen, är under utveckling. Den ska vara betydligt mindre än de två existerande kartortna, och står ut med ett tropiskt tema gentemot sina urbana och öken-baserade syskon.

Utvecklarna har nu annonserat att den här kartan just nu går under namnet Codename: Savage och att den kommer att dyka upp på testservrarna redan nästa vecka. Närmare bestämt drar testerna igång den 3e april, klockan 03:00 svensk tid. Där kommer den stanna i två dagar, fram till den 5e april.

Bara ett visst antal spelare kommer få tillgång till banan den här gången, då den ännu är väldigt tidigt i utvecklingsstadiet. Det är ett snabbt stresstest för att hitta de mest uppenbara problemen innan kartan får en mer bred testperiod senare. Utvecklarna har sagt att de på måndag kommer att uppdatera sina sociala medier med information om hur man får tillgång till Codename: Savage. Vi uppdaterar givetvis så fort vi sitter på mer information!

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar