facebook_pixel
Plötsligt: premiärvisning av V-Rally 4!

Plötsligt: premiärvisning av V-Rally 4!

Minns du V-Rally? Det kanske du gör, men du behöver verkligen inte skämmas om så inte är fallet: det första V-Rally släpptes redan 1997 och utvecklades och gavs ut av Infogrames (där är ett namn vi inte hört på evigheter!) medan V-Rally 3 lanserades under 2002 (2003 till pc). Det är över femton år sedan, så det är onekligen rätt otippat att serien nu planerar göra storslagen comeback med V-Rally 4. Kolla in premiärtrailern här nedan!

V-Rally 4 utvecklas av WRC-studion Kylotonn Racing (som jag personligen tycker gjort ett rätt fint jobb under de senaste åren, bortsett från Flatout 4 som tydligen sög?) och som utgivare agerar Maximum Games. V-Rally 4 kommer släppas redan nu i september, och vi utlovas vitt skilda event som traditionella rallyn, rallycross, drift-tävlingar, buggies och hill climbs, bakom rattarna på över 50 uppgraderingsbara bilmodeller.

Här är premiärtrailern för V-Rally 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar