facebook_pixel
PC Building Simulator är ute i early access nu!

PC Building Simulator är ute i early access nu!

I slutet av februari tog vi en tittPC Building Simulator, och fick reda på att spelet ämnades släppas i early access via Steam den 27 mars. Den 27 mars var igår, och därmed kan du kolla in en helt ny trailer här nedan, eller varför inte rentav inhandla spelet för 18 runda euro (fram till den 3 april då prislappen höjs till 20 euro) hos Steam. Användaromdömet är “väldigt positivt” så vi antar att spelet håller vad titeln lovar!

Claudiu Kiss och The Irregular Corporation säger att early access-perioden kommer bli “mycket kort” (två till tre månader, närmare bestämt, beroende på feedback från communityt) och att man till största delen kommer koncentrera sig på att lägga till nya pc-komponenter att leka med, inklusive vattenkylning, överklockning, fler licenserade komponenter, fler benchmarking-alternativ och fler jobbtyper i karriärläget.

Här är den nya trailern för PC Building Simulator, early access-lanseringen till ära.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar