facebook_pixel
Nytt Thimbleweed Park-dlc låter dig höra en ocensurerad Ransome

Nytt Thimbleweed Park-dlc låter dig höra en ocensurerad Ransome

I det första avsnittet av vår nya månatliga podcast Spelrum (det finns även ett andra avsnitt) gick vi igenom fjolårets bästa spel, både i form av individuella favoriter och den stora topp tio-listan som vi tog fram gemensamt och publicerade i nummer 255 av tidningen. Som det bästa spelet av alla korades Ron Gilberts peka-och-klicka-comeback Thimbleweed Park, ett spel som briljerade med både smarta pussel och färgstarka karaktärer.

Spelets fixstjärna nummer ett är den buttra clownen Ransome, som blir ännu mer butter av att han plötsligt inte kan tvätta bort sitt clownsmink. Detta leder till oupphörliga censurerade svordomar, men nu har Terrible Toybox släppt ett litet två euro tungt dlc (via Steam och GOG) som låter oss höra Ransomes svordomar i ocensurerad form. Man kan tycka att det här borde vara en gratis uppdatering , men det är nog värt pengarna ändå.

Här är en trailer för den ocensurerade fucking clownen Ransome.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar