facebook_pixel
Ny Vermintide 2-trailer visar upp brutala spelsekvenser

Ny Vermintide 2-trailer visar upp brutala spelsekvenser

Vi på PC Gamer har en Youtube-kanal där vi ibland (på sistone rätt ofta!) lirar diverse spel, tillsammans eller enskilt. Den stängda betan av Warhammer: Vermintide 2 har varit föremål för både en och två strömmar, där Thomas, Mats och undertecknad slog tillbaka de ruttnande och muterade horderna i Games Workshops älskade fantasyuniversum. Som helhet har jag njutit av spelet, men jag anar vissa problem vid horisonten.

Vermintide 2 känns mellan varven lite väl grötigt, och om jag ska vara ärlig så blir jag bara arg när jag stöter på vissa fiendetyper, som de jäkla munkråttorna som dödar spelarna omedelbart. Det här innebär dock också att spelet är en utmaning av rang (vi har bara lyckats klara ett av betans tre uppdrag) och eftersom man kan låsa upp ny utrusning och nya förmågor så kanske det är meningen att det ska vara lite motigt?

Hur som helst är jag fortfarande ruskigt pepp på att spela mer av Vermintide 2 när det släpps den 8 mars (i alla fall om jag får fortsätta spela som rangern, lol!) så du kan sannolikt förvänta dig många fler strömmar om spelet inom den nära framtiden. För att bygga upp hajpen lite extra har Fatshark släppt en ny gameplaytrailer för Vermintide 2, som med all önskvärd tydlighet demonstrerar spelets synnerligen brutala strider.

Här är den nya trailern för Warhammer: Vermintide 2.

Warhammer: Vermintide 2 Gameplay Trailer

Out March 8th. Pre-Order now: https://goo.gl/4myJas — Social Media — Facebook: http://facebook.com/fatsharkgames Twitter: http://twitter.com/fatsharkgames Tumblr: http://fatsharkgames.tumblr.com/ Website: http://www.fatsharkgames.com Instagram: https://www.instagram.com/fatsharkgames/

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar