facebook_pixel
Ny Tropico 6-trailer visar nya spelsekvenser

Ny Tropico 6-trailer visar nya spelsekvenser

Förra sommaren fick vi en premiärteaser för Tropico 6, den nya diktatorsimulatorn av Kalypso Media. Teasern avslöjade att det nya spelet kommer utspelas i modern tid (man kan sprida sina budskap via sociala medier på smarttelefoner) och ett litet tag senare fick den allra första gameplay-trailern som bland annat visade upp en flygande frihetsgudinna (eftersom man kan skicka agenter till andra länder och stjäla deras byggnadsverk).

Tropico 6 har numera en Steam-sida där vi kan läsa att man för första gången i serien kommer kunna härska över en hel arkipelag, och spelet kommer även bjuda på ett uppiffat forskningssystem som fokuserar på de politiska aspekterna av att vara världens största diktator. Och så kommer man återigen kunna hålla valtal och avlägga löften till befolkningen som det inte finns en chans i helvete att man kommer lyckas (eller vilja) hålla.

Tropico 6 släpps någon gång senare i år. Här är en ny trailer.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar