facebook_pixel
Nu är Hitmans bästa bana gratis att spela!

Nu är Hitmans bästa bana gratis att spela!

Förra sommaren blev den första miljön i 2016 års episodbaserade Hitman helt gratis att spela för alla. Så är fortfarande fallet, men om den tutorial-doftande fejkkryssaren inte riktigt räcker till (och det gör den inte, ärligt talat) så har också spelets mest hyllade nivå, Sapienza, numera blivit helt gratis att spela i och med det sprillans nya Spring Pack som släpps via Steam senare idag (förmodligen är det ute när du läser det här).

Om du laddar ner Spring Pack är det ditt för alltid, och om du sedan väljer att inhandla Game of the Year-utgåvan av Hitman så kommer dina framsteg följa med, så till vida du laddar ner spelet innan den 3 april.  Utöver storyuppdraget Wold of Tomorrow inkluderar Spring Pack också 20 masterynivåer, över 100 challenges, sju achievements och alla escalation contracts, challange packs och featured contracts som släppts för Sapienza. Därtill kommer alla elusive targets som återaktiveras för Sapienza också vara spelbara genom Spring Pack.

Här är en trailer för Spring Pack till Hitman.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar