facebook_pixel
Kolla in teasertrailern för Coffee Stain Studios nya spel Satisfactory

Kolla in teasertrailern för Coffee Stain Studios nya spel Satisfactory

Minns du Goat Simulator? Under några hektiska månader under våren och sommaren 2014 tog den lilla Skövdestudion Coffee Stain Studios internet med storm när de introducerade sin tokiga lilla get för det globala streamingcommunityts närmast ändlösa förtjusning, och mängder och åter mängder av dlc-material följde.

Nu är man emellertid tillbaka med ett helt nytt spel, och du kan se en teasertrailer för Satisfactory här nedan, i vilken vi får följa en söt liten ödla i ett mysigt skogslandskap medan lastbilar kör förbi utanför skärmen. Med tanke på att Satisfactorys logotyp består av både industriella landskap och grönskande skogar så kan vi nog utgå ifrån att spelet kommer att handla om naturens möte med människan och de konflikter som därmed uppstår.

Om du är intresserad av att alfatesta Satisfactory så kan du anmäla dig via hemsidan. Här är teasertrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar