facebook_pixel
Kolla in premiärtrailern för Afterparty

Kolla in premiärtrailern för Afterparty

I slutet av fjolåret avslöjade Oxenfree-utvecklarna Night School Studio sitt nya spel; Afterparty verkar bli ytterligare ett stämningsfullt äventyrsspel i samma stil som tidigare nämnda titel, men denna gång befinner man sig inte på en mystisk ö, utan nere i självaste helvetet. Milo och Lola, två nyligen avlidna bästisar, riskerar tillbringa evighetens i Satans sällskap, såtillvida de inte lyckas supa honom under bordet och rymma.

Nu har vi fått den första trailern för Afterparty (som av någon anledning kallas för en teasertrailer, jag förstår ärligt talat inte skillnaden mellan begreppen, speciellt inte i det här fallet) som visar upp ett väldigt Oxenfree-doftande berättande med pratbubblor och sidoscrollande utforskande. Lanseringen dröjer dock, tyvärr – Afterparty planeras inte bli klart innan någon gång under nästa år, men den som väntar på något gott…

Här är premiärtrailern för Afterparty.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar