facebook_pixel
Jurassic World Evolution släpps den 12 juni

Jurassic World Evolution släpps den 12 juni

Ibland går det undan!

I slutet av förra sommaren avslöjades Jurassic World Evolution, det nya managementspelet av Planet Coaster-utvecklarna Frontier Developments, och nu har vi redan fått ett releasedatum: Jurassic World Evolution släpps den 12 juni, och nedan ser du en ny trailer som visar upp både filmiska sekvenser renderade i spelmotorn och rena gameplayklipp, inklusive naturkatastrofer och dinosaurier som (givetvis) rymmer ur sina inhägnader.

Tidigare den här månaden utannonserade Frontier Developments också att spelaren kommer ledsagas av ingen mindre än Jeff Goldblum (som spelade Ian Malcom i den första Jurrasic Park-filmen från 1993, såväl som huvudrollen i The Lost World), något vi på PC Gamer obegripligt nog missade att rapportera om (jag tar det fulla ansvaret för den fadäsen). Därför kan du också se den trailern här nedan, tillsammans med den nya. Hurra!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar