facebook_pixel
Inside får samlarutgåva av sexleksakstillverkare

Inside får samlarutgåva av sexleksakstillverkare

Själv har jag inte spelat Inside ännu (men kommer ganska definitivt göra det någon gång inom kort) men jag har ändå hört viskningar om att avslutningen av spelet ska vara ganska upprörande, på ett sånt där slafsigt och köttigt sätt. Så då passar det ju alldeles utmärkt (eller så inte) med en samlarutgåva av Playdeads hyllade plattformsspel som tagits fram i samarbete med sexleksakstillverkarna Realdoll och lyxutgåveexperterna Iam8bit.

Den 375 dollar dyra specialutgåvan kommer endast säljas i begränsad upplaga, men vi garanteras åtminstone en fysisk kopia av Inside till Playstation 4, tillsammans med Steam-koder för både Inside och Limbo. Iam8bit kommer inte berätta om innehållet på förhand, men ger oss ändå några ledtrådar i form av “kanske är det vad du tror… kanske inte” och “utgåvan väger överraskande mycket, så räkna med extra fraktkostnader”.

Inside: Collector’s Edition släpps “när den är klar” och man kan förhandsbeställa den fram till den 8 juni 2018.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar