facebook_pixel
Humble ger bort F1 2015 helt gratis just nu

Humble ger bort F1 2015 helt gratis just nu

I helgen drar äntligen årets formel 1-säsong igång borta i Australien, och som jag längtat! Jag har sett varenda F1-lopp sedan Silverstone 1999 (nej, jag överdriver inte det minsta) och känner en härlig klump i magen varje gång det drar ihop sig till racehelg. När jag väl sitter där i soffan, fem minuter innan starten går, vet jag att det inte finns något annat i hela världen som jag hellre skulle göra i just det ögonblicket. Jag älskar formel 1!

Helgens säsongspremiär till ära ger Humble bort F1 2015 helt gratis, spelet som lade grunden till vad Codmasters formel 1-serie är idag. Därmed är det rätt spartanskt sett till antalet spellägen och extrafunktioner, men väldigt spelbart och väldigt roligt. Om du istället vill prova fjolårets F1 2017 (recension), så kan du provspela det via Steam hela helgen och inhandla det för blott 16 euro och 49 cent (70 procents rea). Nästan gratis, ju!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar