facebook_pixel
Heretic-dofande retroskjutaren Amid Evil släpps i early access nästa vecka

Heretic-dofande retroskjutaren Amid Evil släpps i early access nästa vecka

Vi skriver 2018 i kalendern och den nya vågen av 90-talsdoftande retroskjutare är här för att stanna. I fjol släpptes Strafe, och bara hittills i år har både Dusk och Ion Maiden släppts i early access på Steam. Och nu följer en tredje titel samma fotspår: Amid Evil är ett spel som påminner väldeliga om klassiker som Heretic och Hexen, och nu har man avslöjat att spelet kommer släppas i early access via Steam nästa måndag, den 12 mars.

Prislappen blir 20 dollar (antagligen 20 euro i våra trakter) och den första early access-versionen kommer bjuda på tre av sju planerade enspelarepisoder (eller 12 av 28 nivåer). Utvecklarna Indefatigable tar också tillfället i akt genom att premiärvisa det ändlösa Hordes of Evil-läget (som dock inte kommer finnas med i den första early access-versionen av Amid Evil) via den nya fem minuter långa gameplaytrailern här nedan. Hetsigt värre!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar