facebook_pixel
Här är lanseringstrailern för Pure Farming 2018

Här är lanseringstrailern för Pure Farming 2018

Förra sommaren avslöjade polska utgivarna Techland och polska studion Ice Flames Pure Farming 17: The Simulator. Sedan dess har spelet bytt namn (eftersom det inte längre är 2017) men nu är äntligen Pure Farming 2018 klart, och kan inhandlas via Steam för 30 euro (40 euro för deluxe-utgåvan, eller 36 euro om du hinner nappa på förköpserbjudandet). Mottagandet är hittills “blandat” baserat på 22 användarrecensioner, så det är lite svårt att avgöra om det är ett värdigt tillskott till genren riktigt ännu.

Pure Farming 2018 utlovar en “komplett och realistisk jordbruksupplevelse” och enligt Kornel Jaskula, lead producer, når inte genrens övriga spel “riktigt ända fram med sina idéer”, vilket åtminstone vi tolkar som en rak känga till Giants Software och Farming Simulator-serien. PCG-stabens egna wannabe-bonde Mats Nylund ser fram emot den här farmarduellen, och du kan höra honom delge sina tanker i det andra avsnittet av vår podcast Spelrum (ett tredje avsnitt väntar faktiskt lagom till helgen!).

Här är lanseringstrailern för Pure Farming 2018. Den är ganska fantastisk.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar