facebook_pixel
Här är GDC-trailern för Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm

Här är GDC-trailern för Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm

För jättejättelänge sedan, i slutet av förrförra sommaren, skrev Fredrik några rader om utannonseringen av Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm. Originalet var ett väldigt Zelda-doftande äventyr som tog inspiration av den legendariska Nintendo-seriens tidigaste delar med sitt isometriska perspektiv. Oceanhorn 2, å andra sidan, kommer påminna mer om Nintendo 64-delarna med sitt nya rakt-bakifrån-perspektiv.

Under veckan som gått ordnades årets upplaga av Game Developers Conference i San Francisco, och Cornfox & Bros var där för att visa upp Oceanhorn 2 i spelbar form. Därför har vi även fått en ny trailer, och du kan förundras över dess otroliga mysighet (och fortsatt starka Zelda-influenser, inklusive en änterhake) här nedan. Spelet är fortfarande “långt ifrån klart” säger Cornfox & Bros, men utvecklingen har bevisligen kommit en bit!

Här är den nya trailern för Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar