facebook_pixel
Här är alla emotes i Playerunknown’s Battlegrounds

Här är alla emotes i Playerunknown’s Battlegrounds

Förra veckan presenterade Brendan Greene den omedelbara framtiden för Playerunknown’s Battlegrounds, däribland två nya kartor (varav den ena kommer vara betydligt mindre än normalt), grafiska uppdateringar och emotes som spelare kan använda sig av för ordlös kommunikation. Nu har de sistnämnda gått live via den nya officiella uppdateringen (läs mer om den här), och i videon här nedan kan du se alla emotes i aktion.

För tillfället rör det sig om tolv emotes totalt, och de består av “go”, “hello”, “affirmative”, “thanks”, “clap”, “laugh”, “surrender”, “rage”, “you’re done” (om man vill cosplaya som den ryska hockeycoachen Oleg Znarok), “negative”, “provoke” och “come here”. Med andra ord ingen dansfunktion, tyvärr, men vi kommer fortsätta hoppas. Du kommer åt emotsen via en radialmeny som man får fram genom att trycka på ´-knappen (bredvid backspace).

Här är videon där du kan se alla emotes i Playerunknown’s Battlegrounds.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar