facebook_pixel
Fortnite-streamaren Ninja tjänar 500 000 dollar i månaden

Fortnite-streamaren Ninja tjänar 500 000 dollar i månaden

Det känns som att Twitch slår nya tittarrekord var och varannan dag nu för tiden. Tidigare i år drog PUBG-streamaren Dr Disrespect in 387 000 samtidiga tittare under hans efterlängtade comeback (efter fjolårets otrohetsaffär) och förra veckan höjdes ribban ytterligare när Fortnite-streamaren Ninja bjöd in rapparen Drake framför över 630 000 samtidiga tittare (normalt har Ninja mellan 60 000 och 90 000 tittare per stream).

“Jo, men vad betyder dessa siffror i pengar?” kanske du frågar dig nu med en jobbigt skeptisk min. Ungefär 500 000 dollar i månaden säger Ninja (via ett videoklipp av CNBC som du kan se här nedan). Fortnite är med andra ord en rätt stor grej (eller i alla fall Battle Royale-delen av spelet) och därför har Logan Paul (ni vet, den där killen som filmade ett lik och lade upp klippet på Youtube) också beslutat sig för att börja streama spelet via Twitch.

Här är CNBC:s intervju med Ninja.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar