facebook_pixel
Egendomliga roadtrip-spelet Jalopy har lämnat early access

Egendomliga roadtrip-spelet Jalopy har lämnat early access

Du som brukar hänga med på vår Youtube-kanal (och om du inte gör det så är det hög tid att prenumerera, se så, vi väntar här så länge!) minns kanske Erik Bergérus tredelade bilsemester (första delen här) i det egendomliga spelet Jalopy. Tillsammans med sin onkel reste Erik genom det forna öststatsblocket i sin lilla Laika, en bil som mer än gärna går sönder när man minst anar det, och kräver mer uppassning än ett nyfött spädbarn.

Nu har Jalopy äntligen lämnat early access på Steam. Spelet är gravt prisnedsatt fram till den 4 april (just nu kostar det enbart 9 euro) så pass på om spelet är av intresse (och det är det faktiskt för mig, då jag diggar det jag sett hittills). Omdömet på Steam är “mestadels positivt” över den senaste tiden och “väldigt positivt” totalt sett, så det verkar som att Minskworks och Excalibur Games har lyckats ro i land sitt udda koncept.

Här är lanseringstrailern för Jalopy.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar