facebook_pixel
Dead by Daylight-utvecklarna har avslöjat ett nytt spel

Dead by Daylight-utvecklarna har avslöjat ett nytt spel

Jag har ett komplicerat förhållande med Behaviour Digitals och svenska Starbreezes onlineslahser Dead by Daylight. Trots att jag delade ut futtiga 58 procent i vår recension från sommaren 2016 respekterar jag fotfarande valde delar av det här spelet väldigt mycket. Stämningen är klockren, likaså den grafiska designen, men jag hade enorma problem med att finna något vidare nöje i att faktiskt spela det.

Ni förstår, tonåringar i slasherfilmer ska vara dumma. De ska halka och snubbla, och mördaren ska metodiskt ta livet av dem tills bara en finns kvar. När jag spelade som mördaren i Dead by Daylight blev jag fullständigt ägd av spelare som hade bemästrat spelets begränsningar, och visste exakt hur lång tid mördarens animationer tar, varpå de glatt ledde runt mig i cirklar likt en vältränad insatsstyrka.

Med det sagt är den här typen av asymmetrisk multiplayer väl värd ett extra försök, och det verkar vara exakt vad vi får i Behaviour Digitals nya titel Deathgarden. Vi vet inte mycket alls om spelet hittills – bortsett från det som visas i teasertrailern här nedan, och att spelet kommer vara spelbart under PAX East-mässan i Boston nästa vecka. Man kan också anmäla sitt intresse för ett kommande stängt alfatest via den officiella hemsidan.

Här är den första teasertrailern för Deathgarden.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar