facebook_pixel
Chucklefish ger ut rymdstationssimulatorn Starmancer

Chucklefish ger ut rymdstationssimulatorn Starmancer

Att utvecklare efterfrågar summor långt blygsammare än den faktiska mängden pengar de behöver under sina Kickstarter-kampanjer är allmänt känt vid det här laget. Därför är en utgivare alltid välkommen, och nu har Ominux Games skrivit ett avtal med Stardew Valley-utgivarna och Starbound-utvecklarna Chucklefish för Starmancer, ett spel som fortfarande har fyra dagar kvar av dess Kickstarter-kampanj.

Starmancer är en Dwarf Fortress-inspirerad rymdstationssimulator, och vi har länge kunnat konstatera att Kickstarter-kampanjen för spelet är en succé; man uppfyllde den efterfrågade summan på 40 000 dollar på blott tre dagar, och  i skrivande stund sitter man på 97 127 dollar, med ett väldigt attraktivt strech goal inom räckhåll (“creative mode” vid 100 000 dollar, som låter spelare designa rymdstationer utan begränsningar).

Därmed kan vi säga grattis åt Ominux Games redan nu, både åt Kickstarter-framgångerna och åt avtalet med Chucklefish. Här är den ursprungliga Kickstarter-trailern för Starmancer, om du inte sett den tidigare.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar