facebook_pixel
Bloober Team avslöjar nytt titellöst spel

Bloober Team avslöjar nytt titellöst spel

Bloober Team, den polska studion som gjort sig ett namn med skräckspel som Layers of Fear och fjolårets cyberpunkiga Observer, har avslöjat ett nytt spel. Den nya titeln går under projektnamnet Project Méliès (troligtvis efter den franska filmregissören Georges Méliès, som gjorde många tekniska och narrativa framsteg inom mediet i början av 1900-talet) och kommer ges ut av Gun Media (som även gav oss Friday the 13th-spelet).

Nedan ser du den första teasertrailern för Project Méliè, och mycket riktigt är influenserna från det tidiga 1900-talets filmbransch uppenbara, med skymtar av tidsenlig utrustning, flimrande bild och den där klassiska nedräkningen som fortfarande dyker upp här och var. Någon ytterligare information får vi inte för tillfället, men vi kan vänta oss “mer information om spelet, inklusive titel och releasedatum, vid ett senare tillfälle”.

Här är teasertrailern för Project Méliè.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar