facebook_pixel
Ytterligare antydningar pekar mot ett nytt racingspel med Sonic

Ytterligare antydningar pekar mot ett nytt racingspel med Sonic

Tidigare den hår månaden nåddes vi av rykten som pekade mot att Sumo Digital håller på att utveckla ett tredje arkadracingspel om Sonic (inte oss emot eftersom Sonic & All-Stars Racing Transformed fortfarande är ett av de bästa Mario Kart-substituten på pc). Uppgifterna kom från leksakstillverkarna Zappies (via Sonicstadium.org) som visade upp sina gamla Sonic Racing-leksaker som “placeholders” för vad som komma skall.

Nu har en andra leksakstillverkare försagt sig i ämnet: cirka nio minuter in i klippet nedan kan vi höra hur Diamond Select Toys pratar om att “vissa minifigurer kommer med dioramadelar som du kan använda för att bygga en racingbana från spelet”, och eftersom Sonic & All-Stars Racing Transformed är över fem år gammalt så kan vi nog anta att det inte är spelet man hänvisar till. Kan vi månne vänta oss en utannonsering inom kort?

Här är videon där Diamond Select Toys snackar om Sonic.

Diamond Select Toys Product Walkthrough at New York Toy Fair 2018

Pixel Dan catches up with Zack at Diamond select Toys to see what’s on display at New York Toy Fair 2018! SUBSCRIBE to Dan so you never miss a video! FOLLOW Dan on Twitter at http://www.twitter.com/pixeldan LIKE Dan on Facebook at http://www.facebook.com/pixeldan VISIT Dan online at http://www.pixel-dan.com

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar