facebook_pixel
The Surge 2 släpps nästa år

The Surge 2 släpps nästa år

Franska utgivarna Focus Home Interactives årliga pressevent Le What’s Next de Focus pågår i Paris precis nu, och det märks! Tidigare idag skrev vi om den ruskigt lovande Tjernobyl-baserade battle royale-tolkningen Fear the Wolves av Vostok Games (en studio som består av en massa gammalt Stalker-folk) och nu har vi nåtts av beskedet att fjolårets hyfsade actionrollspel The Surge får en uppföljare någon gång under nästa år.

Precis som fallet vad med Fear the Wolves så är utannonseringen ytterst sparsmakad (vad har ni emot trailers, Focus Home Interactive?) men vi får i alla fall reda på att Deck 13 återvänder som utvecklare och att man ämnar “expandera formulan rejält”. The Surge 2 kommer också utspelas i helt nya miljöer, “en vidsträckt, ödelagd stad som möjliggör mer ambitiös nivådesign, tack vare Deck 13:s uppgraderade och förbättrade grafikmotor”.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar