facebook_pixel
Playerunknown’s Battlegrounds möter National Geographic i fejkdokumentär

Playerunknown’s Battlegrounds möter National Geographic i fejkdokumentär

Internet är oftast ganska avskyvärt, men ibland får det verkligen till det. Som i det här fallet: Sonny Evans har använt sig av reprisfunktionaliteten i det ständiga onlinefenoment Playerunknown’s Battlegrounds för att ge oss en festlig fejkdokumentär i National Geographic-stil där vi får följa med ett gäng spelare av olika typer under en genomsnittlig match på ökenkartan Miramar.

Repriserna i Playerunknown’s Battlegrounds kan inte direkt klassas som ett kraftfullt editeringsverktyg, men Sonny Evans lyckas ändå få till en hel del coola scener och fina kameravinklar, de begränsade tekniska möjligheterna till trots. Noobarna springer omkring som yra höns medan de två andra grupperna (Tryhards och Millsim) tvingas till en sista episk konfrontation i den sista cirkelns mitt.

Här är Sonny Evans Playerunknown’s Battlegrounds-dokumentär.

The Wastelands | A Playerunknown’s Battlegrounds Cinematic (PUBG meets National Geographic)

The Wastelands | A Playerunknown’s Battlegrounds Cinematic (PUBG meets National Geographic) Welcome to PUBGeographic, where we investigate the PlayerUnknown’s Battlegrounds playerbase. After GTA Geographic we are now diving into the mad world of PUBG.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar