facebook_pixel
Ny trailer och releasedatum för Surviving Mars

Ny trailer och releasedatum för Surviving Mars

Förra våren avslöjade Paradox Interactive mängder av strategiskt godis, däribland nya stadsbyggarspelet Surviving Mars av av Tropico-utvecklarna Haemimont Games. Mot slutet av sommaren fick vi sedan de allra första spelsekvenserna, och i december kollade vi in en festlig trailer som belyste bubbelboende på den ogästvänliga röda planeten. Nu har vi fått ännu en ny trailer som dessutom ger oss ett officiellt lanseringsdatum.

Surviving Mars släpps den 15 mars (passande månad!) och i den nya trailern ser vi hur kolonisatörerna hittar en mystisk Rubiks kub, som omedelbart för tankarna till den svarta monoliten i 2001: Ett rymdäventyr. Paradox passar även på att avslöja att Surviving Mars kommer ha moddstöd, och att moddar utvecklade av flera av Paradox-communityts mest framstående kreatörer kommer finnas tillgängliga redan vid lanseringen.

Här är den nya trailern för Surviving Mars.

Surviving Mars – Release date reveal “Mysteries on Mars”

Sign up now: http://pdxint.at/2DTu1hP Available March 15:th In Surviving Mars, players will lead a colonization effort on the surface of Mars, from the very first rovers and supply drops to the construction of suitable habitats for brave settlers from Earth.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar