facebook_pixel
Ny gratishelg för Overwatch på ingång

Ny gratishelg för Overwatch på ingång

Man börjar ju undra. Hur många gratishelger för Overwatch krävs det innan intresset från nya potentiella kunder blir för litet för att det ska vara värt besväret? Uppenbarligen ganska många, för under inkommande veckoslut är det dags igen: Blizzard har nämligen utannonserat att deras hyllade hjälteskjutare kommer vara gratis att spela mellan den 16 och 19 februari, med start klockan 20:00 svensk tid nu på fredag.

Precis som vanligt kommer alla 26 hjältar och 17 kartor finnas tillgängliga, inklusive en rad olika spellägen såsom Quick Play, Custom Games och Arcade. Spelare kommer även få möjligheten att levla upp, öppna lootlådor och låsa upp en rad olika kosmetiska föremål. Ni vet, Overwatch! Om man sedan beslutar sig för att inhandla fullversionen av spelet efter gratishelgen så kommer man få behålla alla framsteg man gjort.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar